wxyzåäö

har inte bloggat så mkt nu senaste dagarna men har lyckats göra sönder min data så sitter vid emmas nu när hon är på skolan :/ ska försöka skriva när jag kan låna mickes jobbdata eller nått :p har varit hemma idag iaf för jag mår fortfarande inte så bra. men idag har jag iaf fått nått gjort jämfört med förra veckan :p har städat rummet riktigt och gjort om lite , tycker att d belv riktigt mysigt :p ska skriva lite till svenskan som måste bli klar snart . ikväll tror jag att jag måste färga håret igen... mamma färgade d på mig igår men kan inte säga att d blev så bra.. d är mycket slingor av hårfärgen jag hade o i nacken blev d nästan inge färg alls så kan inte ha uppsatt :/ men d fixar sig nog :)
aja nu måste jag skriva bye

varför rubrik ?

blev en mysig dag på stan med emma och mamma. träffade frida o tyra o fikade på thörners. nu ikv så har jag o wille inte gjort så mkt men nu ska vi krypa ner i sängen o kolla på film ,
puss

sry

förlåt att det inte blev nått in lägg igår men hade fullt upp hela dagen. var med william på kvällen o träffade magnus krille och martin o va med dom ett tag. lite senare skulle dom dra till körfältet så vi va med clara o thea ist. clara va kanska trött typ så hon drog hem medans vi andra gick till wille o kolla på film . hade hur mysigt som helst när  thea hade gått. låg och prata osv med wille hur länge som helst :p nu idag så ska jag emma och mamma gå på stan , sen så vet jag inte va vi ska göra men nått blir d ju :)

Tom William Axne

låg o tänkte i morse hur länge d är egentligen .
1år
1månad
2 veckor
det är väl ändå kanska länge för att vara 14 o 16? med d känns inte som att det var så längesen ? jag kommer ihåg första gången jag pratade med han . jag och felicia var på myway o ville ha cigg. så hon smsade krille som hon då "höll på med" haha o frågade men han hade inga men det hade william så dom 2 och magnus kom till myway o bjöd oss på en cigg o sen drog :p hhaahah kommer ihåg första gången vi höll varan i handen , det var påväg till myway o jag komihåg hur hemskt jag tyckte att d va för vi höll så konstigt :p första pussen var oxå på myway. känns som att d va ett jävla myway häng på den tiden :p vi har hunnit gjort så mkt kul tillsammabs på den här tiden o ibland undrar jag hur länge vi kommer va tillsammans egentligen. just nu känns d som att vi skulle kunna vara tillsammans hela livet ? för d finns nog ingen som får mig att må bättre än va han gör . d finns ingen som är lika underbar som han är. jag älskar dig william !


less

nä nu är jag less på att vara hemma. gör samma sak varje dag. jag vaknar o ligger i sängen o tänker att idag ska jag inte bara ligga i soffan utan göra nått vettigt. tex klä på mig  , fixa mig , plugga , springa. men nej. ska vara hemma imorgon oxå så då jävlar ska jag inte sätta mig i soffan en ända gång :p ikv så var älskling här som vanligt :p vi bakade chokladbollar som han o mina systrar åt upp :p nu ska jag prata lite med mamma o sen blir d lite tv.

en bild på emma :p

happyface !

godmorgon alla !
är på superbra humör idag! är hemma som är hur tråkigt som helst men ska göra d bästa av d. ska ta o duscha o fixa mig sen tror jag att jag ska städa o fixa lite så mamma blir glad.
satt o kollade igenom massa bilder o hittade den här.
det är från sommaren 09 när jag o elina va på nån 40/50årsfest
med pappa o vi åkte båt me sötalfons :D <3

fisk

d har varit en jobbig dag. har inte haft nått att göra o varit riktigt seg. har inte kunna ätit nått så är hungrig hela tiden. ska fixa en kopp te och kolla på hjälp jag är en fisk . godnatt

bajs rubrik

sjuk idag och det är förjävla segt. det finns inget att göra när man är hemma. sitter vid datan en stund sen finns d absolut ingenting att göra. så idag så har jag skrivit lite engelska och har börjat på min svenska grej som ska va inne till jul. ikv kommer nog wille hit men nu ska jag försöka äta nått :)

USM

ja då var man ute ur ungdoms sm. känns ju surt men vi spelade så jävla bra så jag är nöjd ändå ! första matchen idag spelade vi oavgjort och andra förlora vi med typ 4 mål :/ stukade båda fötterna igen så spelade lipande hela matchen o alex spelade med kramp i låret så känns som att vi gjorde allt vi kunde :) men nu får vi satsa på DM ist :)  efter matchen så åkte jag hem o duscha o sov en timme el 2 :p så kom wille o kollade på ensam mamma söker med mig , lika mysigt som vanligt ! imorgon blir jag hemma från skolan för jag mår inte så bra. nu ska jag kolla på filmen som är på 3an fast jag tror att jag har sett den . godnatt


pappa på burk

kan nog inte bli gladare ! vi vann mot sundsvall idag med 13-9 som vi sist förlorade mot med 8-12.
imorgon har vi 2 matcher oxå som vi måste vinna för att få gå vidare till steg 3 . ska inte säga för mycket med om vi spelar som vi gjorde idag så tror jag att vi tar dom andra lagen imorgon :D jag har precis ätit o ska göra mig klart nu för jag wille thea o robin ska på bio klockan 21.15 det blir pappa på burk lite random namn men får hoppas att den är bra :)


I´m loving angels instead

sry att jag inte bloggade igår kväll men kollade på film med wille och somnade :p
hade handbollsträning klockan 5 o åkte till wille efteråt. vi gick till ica o köpte lite gott till filmen. ja eftersom att jag somnade till filmen så antar jag att den sög :p hahah nu idag så är der SM hemma :D klockan 15.00 ska vi spela mot sundsvall i lugnvik , tycker att alla ska komma o kolla o heja på oss ! nu ska jag byta om o åka dit tror jag :)

helg

slutade för 45 minuter sen. har städat rummet och packat pör jag ska till pappa i helgen :)
nu ska jag o wille gå på ica o köpa nått gott :) inte godis för min del då eftersom d som hänt på facebook ;)
http://www.facebook.com/profile.php?id=567255972

snö

har precis ätit middag o nu ska jag ut i snön o busa med wille o nova ! ska passa på att snömula wille :D sen ska vi in till dom , skulle sitta fint me varmchoklad när man kom in efter o vari ute i kylan :p hahaha sen får man inte missa criminal minds klockan 21.00 !!!


hyfsat

fick se mina nuvarande betyg idag. känns som att d är ganska bra iaf.
har 6vg 2g+ 2g :p

det är väl ganska bra?


vadå skola?

kallar inte d här skola :p började 8 o har haft 1 timme och 15 minuter lektion . nästa lektion är 12.40 :p sitter hemma nu och kollar lite på redovisningen jag ska ha imorgon . ska gå tbx till skolan om ett tag o äta med clara.
slutar klockan 15.45 idag o då ska jag vara med ida :)
 

hoppsan

hade ju tänkt att lägga upp dagens outfit med glömde visst d ;) så här har ni , inte speciellt rolig men orkade inte klä på mig nått riktigt :p


You said you was king

riktigt jobbig skoldag tycker jag. gick från klockan 8-15.30 + att jag o wille bråkade hela dagen. när jag satt på bilden sista lektionen kom wille. bara av att se honom gjorde att jag inte kunde vara arg på han mer :) vi fick sluta redan klockan 15.00 bättre än 15.30 iaf :p jag o wille gick hem till mig och kollade på tv. efter middagen kom han tbx hit o förhörde mig på massa grejer på kemin :) känner att d kommer gå riktigt bra på provet imorgon :) ´vi kände för att gå ut o busa lite i snön så vi gick ut ett tag o d va faktist riktigt mysigt :) nu har jag precis kollat klart på grey's anatomy. nu ska jag ta o duscha lite fort och sen tror jag att jag ska gå ner o fixa en kopp tee o sen sova. natti¨


kaffekoppen

hejsan i lingonskogen !
är riktigt trött , jag o wille bråkar en hel del nu så är ganska less på allt. men nu ska jag blogga ändå :) idag slutade jag halv 2 . då gick jag hem o tog en kopp kaffe och läste lite av boken som ska va utläst imorn :o när klockarn var runt 3 så åkte jag o emma ner på stan o kollade på lite julklappar :) hittade lite små grejs jag ville ha men det svåra var att hitta nått till wille :/  han säger inte va han vill ha + att jag tycker att d är svårt att hitta nått bra till han. några förslag kanske? när vi var klar på stan kom pappsen o hämtade oss. vi åkte hem till han o år kyckling :D kände mig lite halv seg så var inte med på träningen , vill inte bli sjuk tills i helgen när vi har SM. efter träningen så kom wille hit o myste med mig o kollade på desperate housewives . nu ska jag läsa ut boken o sen sova godnatt.

vill ha tbx sommaren! när det är varmt och skönt.
man behöver inte ta på sig massa kläder.
kan va ute o göra massa kul !

först till 100

hejj bloggen
sitter här på mattelektionen och
läser bloggar o massa skit med
ida. orkar inte jobba för vi kan redan allt :p
hoppas den här dagen går fort jag vill hem
och dricka o´boy hahah :D

Let It Rock

godmorgon
har precis fixat mig och fikat. ska väl snart gå till skolan. är riktigt skolless nu så vill helst stanna hemma :p
efter skolan ska jag och lillasyster ner på stan o kolla efter julklappar :)

natti

riktigt seg dag , efter skolan så satt jag bara och pluggade tills det var middag . vi får väl se hur det går imorn på engelska läxan :/ iallafall , efter middagen så kom wille hit , busade o skratta en massa , kände att jag verkligen behövde skratta :D så har vi kollat på top model och csi :) tyvärr va han så trött så han gick hem tidigare än vanligt:(
nu är jag super trött så ska tvätta mig o så . godnatt

bild från yran på mig o wille <3


önskelista

jag som tycker att d är så länge kvar till jul o nu vill mamma ha en önskelista av mig :o jag har ju knappt hinnit tänkt tanken om julklappar. men idag har jag iallafall kommit på lite saker. ingen speciel ordning.

Pengar - alltid bra att ha , då kan man köpa de man verkligen känner att man behöver än att få massa små saker i julklapp som man inte behöver alls.


Kamera - en enkel kamera som är lätt att ta med sig, en liten typ. har ju en systemkamera med den är så klumpig att ha med sig tycker jag.

Volymtång - alltid bra att ha :)

Parfymer - jag vet inte riktigt vilken jag vill ha :/ nått förslag kanske?

Klocka - ja en klocka kan ju alltid va bra o ha + att de är snyggt :)

MIAMI - nu äre ju så att jag skulle följa med wille + familj till miami nu i mars o helt plötsligt säger mamma att de inte går ? :@ det går fan inte att bara ändra sig sådär ! har hon sagt att jag får o att hon har råd så får hon fan hålla sig till d ! måste snacka me henne ! o får jag inte får fan pappa betala allt !

vad säger ni? vet ni nått mer bra man kan önska sig i julklapp?


Im back !

Im back bitches !
har ju bloggat ett tag med thea nu men d kändes lite halv jobbigt sådär. kände att om hon inte bloggade va inte jag heller så pepp på d så det blev ju inte så mkt :p så nu tänker jag försöka på egen hand :p bloggen är ju inte så vacker nu men emelie ska hjälpa mig att fixa lite och så :) nu ska jag ta o plugga lite engelska tills imorgon och tills noprovet på torsdag.

RSS 2.0